Over LOXiT


  • Met LOXiT streven we naar het leveren van duurzame oplossingen.
  • Pakketbrievenbussen voor een correcte en scherpe prijs, met persoonlijk advies waar nodig.
  • Levering volgens afspraak, plaatsing indien gewenst.

LOXiT werkt alleen met fabrikanten die deze waarden eveneens hoog in het vaandel voeren en streven naar duurzaamheid in product en productieproces.
Onze producten dienen niet alleen om verkocht, maar vooral om gebruikt te worden. En uw shop-ervaring op internet wordt weer wat leuker!

Wilfried Huybrechts Loxit

Wie zijn we?

LOXiT is een handelsmerk van Lamaro bvba, met als zaakvoerder entrepreneur Wilfried Huybrechts (foto).

U bent welkom op afspraak (GSM 0475 86 01 59, of via info@loxit.be). Met een beperkt en gemotiveerd team zoeken we graag naar de beste oplossing voor al uw vragen over pakketbrievenbussen en pakketboxen.

Als specialist werken we samen met verschillende gerespecteerde Europese fabrikanten om u een ruim assortiment aan te bieden. Voor elke situatie zoeken we graag naar een kwaliteitsvolle oplossing, voor bepaalde situaties is maatwerk mogelijk.

Wat doen we?

LOXiT adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. De bestelde producten kunnen, volgens afspraak, afgehaald of bij u geleverd worden. Indien gewenst voorzien wij ook plaatsing zodat u kan genieten van een zorgeloze en perfecte montage.

Wat stellen we vast?

Thuislevering verloopt vandaag allesbehalve zorgeloos, zowel voor de klant en de leverancier, als voor de pakketbezorger en de buren. Klanten moeten zich nog steeds verplaatsen of thuisblijven, aanbellen bij de buren, en hopen dat hun pakket niet zomaar ergens is neergezet.

Deze situatie is verre van ideaal in een drukke wereld waar thuis blijven geen optie meer is. Ook werkgevers zijn minder en minder opgezet met de aanhoudende pakjesleveringen op kantoor of op de werkplaats.

En de pakketbezorgers en leveranciers zijn op zoek naar een oplossing die hun werking optimaliseert, zodat zij op alle momenten kunnen leveren en geen tijd meer verliezen met aanbellen, wachten of nogmaals aanbieden.
Zeker nu de files tevens een dagelijkse realiteit is geworden.

Bij LOXiT geloven we dat pakketboxen of pakketbrievenbussen al deze ongemakken op een eenvoudige manier wegneemt.

Hoe pakken we dit aan?

De pakketbrievenbussen van LOXiT komen tegemoet aan deze verzuchtingen. De modellen passen bij elk type woning en kunnen, net als gewone brievenbussen in de gevel worden geïntegreerd.
Het pakket wordt er makkelijk in gedropt en blijft veilig bewaard tot de klant het oppikt.

Eenvoudige en veilige thuislevering is ideaal zowel voor de klant, de leverancier als voor de pakketbezorger. Kortom, een slimme oplossing waar iedereen beter van wordt.

Deze oplossing kan bestaan uit een aparte pakketbox, of ineens gecombineerd voor post en pakketten in een pakketbrievenbus.

Wat bieden we concreet aan?

LOXiT biedt een ruim en veelzijdig assortiment pakketboxen en pakketbrievenbussen aan, met modellen voor een brede waaier van woningen en voor elk budget.

De pakketbrievenbussen hebben verschillende open- en sluitsystemen, met veiligheidskleppen of digitale sloten. Geschikt voor zowel compacte pakketjes als voor grotere leveringen, of waar zelfs de boodschappen van de hele week in kunnen geplaatst worden.
Zo past bij elke klant en voor elke situatie wel een LOXiT pakketbrievenbus.

Wij werken hiervoor nauw samen met een selectie van gerenomeerde Europese leveranciers uit Denemarken, Nederland, Duitsland, Frankrijk en uiteraard uit België.

Bovendien biedt LOXiT een totaalservice aan, met een projectservice en maatwerk waar nodig, met levering aan huis en installatie service, indien gewenst.

Ontdek onze producten