LOXiT in de pers


Iets besteld en niet thuis? Plaats een pakketbrievenbus

Thuisblijven voor online bestelling niet meer nodig

EKEREN – Wie vaak online iets bestelt, kent het probleem: de bezorger staat voor een gesloten deur en u moet uw pakketje later in een postkantoor of afhaalpunt gaan oppikken. Daar vond Ekerenaar Wilfried Huybrechts iets op. Hij voorziet uw huis van een pakketbrievenbus, zodat de bezorger uw nieuwste aankoop daar kan achterlaten.

“Hoewel een pakketbrievenbus al langer bestaat, is het systeem nog niet echt ingeburgerd”, zegt Wilfried Huybrechts, die hoopt een gat in de markt gevonden te hebben. Hij opende in Ekeren-Donk zijn zaak Loxit, gespecialiseerd in pakketbrievenbussen voor particulieren en bedrijven.

Tegenwoordig kan alles aan huis worden geleverd. Sommige artikels zijn zelfs enkel online te koop. “De thuislevering verloopt echter allesbehalve zorgeloos”, zegt Huybrechts. “Niet alleen de klant zoekt een oplossing voor het leveringsprobleem, ook de leverancier en de pakjesbezorger zijn vragende partij. Een pakketbrievenbus of een pakketbox moeten aan hun verzuchting tegemoetkomen”, zegt Huybrechts.

Assortiment

Een pakketbrievenbus past bij elk type woning en moet aan dezelfde normen voldoen als een klassieke brievenbus. “Het assortiment is veelzijdig met modellen voor een brede waaier van woningen en voor elk budget. De modellen hebben verschillende open- en sluit­systemen met veiligheidskleppen of digitale sloten. Diverse modellen zijn onmiddellijk leverbaar, maar we leveren ook maatwerk waar nodig. Ik werk uitsluitend met gerenommeerde Europese leveranciers”, besluit Wilfried Huybrechts.

Loxit, Kapelsesteenwg 291, Ekeren-Donk, www.loxit.be


Gazet Van Antwerpen, 31/05/2018 (open link)